Χαιρετισμός Διευθύντριας

Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα του Λυκείου Κύκκου Β΄.  Το σχολείο μας, συνεχίζοντας να αξιοποιεί τις δυνατότητες της τεχνολογίας, επιθυμεί μέσω της ιστοσελίδας του να δημιουργήσει έναν δίαυλο επικοινωνίας με γονείς/κηδεμόνες και μαθητές καταγράφοντας πληροφορίες για το διδακτικό έργο, τις εκδηλώσεις   και τις δραστηριότητές του.

Στοχεύοντας στην πρόοδο και την ευημερία των μαθητών μας, επιθυμούμε να προσφέρουμε μια πολύπλευρη ποιοτική αγωγή μέσα από ποικίλες δράσεις που ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να βρει στον ιστοχώρο μας.

Οι ανακοινώσεις, ο μηνιαίος προγραμματισμός, οι δράσεις και οι πληροφορίες προβάλλουν την πλούσια και πολύπλευρη δραστηριότητα που χαρακτηρίζει έναν ζωντανό οργανισμό όπως είναι το σχολείο.

Παράλληλα, με ιδιαίτερη ικανοποίηση αναβαθμίζουμε το ηλεκτρονικό σύστημα διοίκησης που  λειτουργεί στο σχολείο μας εδώ και χρόνια. Μέσα από την ιστοσελίδα μας ο γονιός/κηδεμόνας μπορεί να πληροφορηθεί για τα διαγωνίσματα του παιδιού του και για τυχόν παιδαγωγικά μέτρα, ο μαθητής δηλώνει ηλεκτρονικά τον όμιλο της προτίμησής του και τις επιλογές των μαθημάτων του, ενώ ο κάθε εκπαιδευτικός δηλώνει επιτροπές και διαγωνίσματα. Επίσης, το συγκεκριμένο σύστημα προσφέρει πληροφόρηση για το πρόγραμμα του κάθε μαθητή και ποικίλες πληροφορίες απαραίτητες στη διοίκηση του σχολείου. 

Φιλοδοξία μας είναι  η ιστοσελίδα αυτή να αποτελέσει έναν χρήσιμο και πρακτικό εργαλείο για κάθε μαθητή, εκπαιδευτικό και γονιό/κηδεμόνα.

Καλή πλοήγηση. 

Η Διευθύντρια

Μαριάννα Παναγιώτου Στυλιανού